De pelgrimswandel en fietstocht door het mooie Brabantse landschap

R12 : Kaatsheuvel – Heusden

Routebeheerder
Routebeschrijving
Route R12 Kaatsheuvel – Heusden (23,4 Km) In de stilte kapel links in de Johannes de Doperkerk ligt de eerste stempel van de dag. We lopen in deze etappe via de Efteling, de Loonse en Drunense duinen naar Drunen en daarna naar het mooie Elshout. Als eindpunt lopen we over de wal van Heusden en via de haven kunnen we de laatste stempel van de dag halen bij het touristenburo. 23.4km Einde route. Een uitgebreide gedetailleerde beschrijving kunt u zelf downloaden. De inloggegevens staan in de brief bij de stempelkaart.

Overnachten?

In den Verdwaalde Koogel
De kamers van In den Verdwaalde Koogel zijn voorzien van een bureau en stoel en een tv. De badkamer beschikt over een bad of douche en gratis toiletartikelen.

Vismarkt 1, 5256 BC Heusden

0KM
3/5
Sleepzzz
Sleepzzz ligt in Heusden en biedt een bar, een tuin en een terras. Gratis WiFi. De bed & breakfast is voorzien van een flatscreen-tv. Handdoeken en beddengoed worden verstrekt. Je kunt bij deze bed & breakfast genieten van een continentaal ontbijt.

Margrietstraat 2 , 5156 LL Heusden

2KM
3/5
B&B In de Wijksehof
Uw gastenverblijf is een vrijstaand stadswoninkje binnen de Vesting Heusden, vroeger in gebruik als werkmanshuisje en door ons in 2012 gerenoveerd. Gebouwd tegen de oude stadsmuur (anno 1340) gelegen aan de stadswal, welke deel is van de vestingwerken Heusden aan de Maas. In deze muur bevindt zich een prachtige poortdeur, uw privé ingang van uw gastenverblijf.

Wijksestraat 35
5256 BH Heusden

0KM
3/5