De pelgrimswandel en fietstocht door het mooie Brabantse landschap

R13: Heusden – Den Bosch

Een uitgebreide gedetailleerde beschrijving, de stempelplaatsen en de GPX bestanden van alle routes kunt u zelf downloaden nadat U een Camino Brabant pakket heeft gekocht (in onze webwinkel). Met deze inkomsten kunnen wij de route en stempels blijven onderhouden!

Routebeheerder
Routebeschrijving
Route R13 Heusden – Den Bosch (21,35 Km) Bij het toeristenkantoor begint de route lopen we via Hedikhuizen de dijk langs de Maas op naar Bokhoven waar we op 9.4km in de tuin nog een mooie Mariakapel vinden met daarvoor een Camino Stempelpaal met stempel. We lopend daarna door waar we op km 15 al de Sint Jan zien liggen. De volgende stempel ligt dan in Den Bosch in het stadsdeel Orthen. in de kapel op het kerkhof. Bij de Sint-Jan hebben we onze toch volbracht en halen we laatste stempel in een van de mooiste Maria Kapel van Nederland! Bon Camino!!! Een uitgebreide gedetailleerde beschrijving van alle andere routes kunt u zelf downloaden. De inloggegevens staan in de brief bij de stempelkaart of aan de linker kant na het inloggen met je email adres.

Overnachten?

Best Western Plus City Centre Hotel Den Bosch
Het Best Western Plus City Centre Hotel Den Bosch (voorheen bekend als Best Western Eurohotel) ligt in het centrum van Den Bosch, aan de voet (70 meter) van de middeleeuwse Sint-Janskathedraal. Het hotel biedt gratis WiFi en een 24-uursreceptie.

Kerkstraat 56, 5211 KH s-Hertogenbosch

0KM
4/5
Little Duke Hotel
Het Little Duke Hotel ligt in het centrum van Den Bosch, op 1 km van het expositiecentrum de Brabanthallen en op 50 meter van het treinstation. Het biedt een zelf-inchecksysteem en gratis WiFi in het hele hotel
1KM
3/5
B&B Suite Londen66
SUITE LONDEN˚66 mag met recht een droomplek genoemd worden. Een fantastische b&b gevestigd in een statig rijksmonument, wat de afgelopen jaren is omgetoverd tot een luxe ingericht herenhuis.

Postelstraat 66, 5211 EB Den Bosch

0,4KM
4/5