De pelgrimswandel en fietstocht door het mooie Brabantse landschap

R10: Baarle Nassau – Breda

Een uitgebreide gedetailleerde beschrijving, de stempelplaatsen en de GPX bestanden van alle routes kunt u zelf downloaden nadat U een Camino Brabant pakket heeft gekocht (in onze webwinkel). Met deze inkomsten kunnen wij de route en stempels blijven onderhouden!

Routebeheerder
Routebeschrijving
We halen de beginstempel in het Mariagedeelte van de Kerk van Baarle Nassau en gaan buiten de kerk rechtsaf. We lopen richting het dorp Chaam waar in de kapel een mooie stempel ligt. Hierna lopen we door een mooi bosgebied richting Ginneken en daarna in het centrum van Breda vinden we een beetje verstopt achter twee bomen (St Joostkapel 23.4km) waar ook een stempel ligt. Deze is op dit moment niet elke dag geopend. We lopen nu door naar de Grote Kerk waar ze ook een hele mooie eigen stempel hebben. De Grote Kerk is geen kerk meer maar ze bij de receptie wel een stempel hebben! Een uitgebreide gedetailleerde beschrijving van alle andere routes kunt u zelf downloaden. De inloggegevens staan in de brief bij de stempelkaart of aan de linker kant na het inloggen met je email adres.

Overnachten?

Hotel Sutor
Hotel Sutor ligt om de hoek van de monumentale Onze-Lieve-Vrouwekerk in het hart van de historische binnenstad van Breda. Het hotel beschikt over moderne accommodatie met een flatscreen-tv.

Catharinastraat 2, 4811 XH Breda

0KM
3/5
Bliss Boutique Hotel
Het Bliss Boutique Hotel ligt in het historische centrum van Breda en beschikt over luxueuze suites met een open haard en een tv met gratis Netflix. Dit designhotel beschikt over gratis WiFi en gratis koffie- en theeservice.

 Torenstraat 9, 4811 XV Breda

0KM
4/5
Hotel Nassau Breda, Autograph Collection
Hotel Nassau Breda, Autograph Collection by Marriott is gevestigd in een historisch gebouw en beschikt over kamers met gratis WiFi en airconditioning. Voor een drankje kunt u terecht in de bar van het hotel. U kunt ook privéparkeren bij de accommodatie.

Nieuwstraat 21-25, 4811 WV Breda

0,5KM
4/5