De pelgrimswandel en fietstocht door het mooie Brabantse landschap

R10: Baarle Nassau – Breda

Routebeheerder
Routebeschrijving
We halen de beginstempel in het Mariagedeelte van de Kerk van Baarle Nassau en gaan buiten de kerk rechtsaf. We lopen richting het dorp Chaam waar in de kapel een mooie stempel ligt. Hierna lopen we door een mooi bosgebied richting Ginneken en daarna in het centrum van Breda vinden we een beetje verstopt achter twee bomen (St Joostkapel 23.4km) waar ook een stempel ligt. Deze is op dit moment niet elke dag geopend. We lopen nu door naar de grote kerk waar ze ook een hele mooie eigen stempel hebben. De grote kerk is geen kerk meer maar ze bij de receptie wel een stempel hebben! Een uitgebreide gedetailleerde beschrijving kunt u zelf downloaden. De inloggegevens staan in de brief bij de stempelkaart.

Overnachten?