De pelgrimswandel en fietstocht door het mooie Brabantse landschap

R09: Tilburg – Baarle Hertog/Nassau

Een uitgebreide gedetailleerde beschrijving, de stempelplaatsen en de GPX bestanden van alle routes kunt u zelf downloaden nadat U een Camino Brabant pakket heeft gekocht (in onze webwinkel). Met deze inkomsten kunnen wij de route en stempels blijven onderhouden!

Routebeheerder
Routebeschrijving
Route R09 Tilburg – Baarle Nassau (25,3 Km) Vandaag hebben we een zware maar schitterende etappe voor de boeg. De eerste stempel ligt in de kerk bij het beginpunt dus niet in de kapel! Buiten bij de Heuvelse kerk gaan we linksaf daarna steken we de weg over maar blijf deze volgen (links) heuvelring. 400 m rechts aanhouden en dan onder de flat doorlopen (Paleisring). Na 850 m rechtsaf langs de kerk af (geen stempel en dan de eerste links en dan 100 meter verder in de moderne kapel ligt een (1.0km) stempel. Hierna lopen we een stukje terug weer langs de kerk en dan rechts vervolgen we de route! We lopen richting Riel en een stukje over het Belslijntje. In Riel vinden we een stempel bij de Mariagrot (11,5km). Hierna lopen we richting Baarle Hertog daar ligt bij de kerk ook een stempel. Hierna lopen we richting de kerk van Baarle Nassau! 25,3 stempel kaarsenrek rechts. Een uitgebreide gedetailleerde beschrijving van alle andere routes kunt u zelf downloaden. De inloggegevens staan in de brief bij de stempelkaart of aan de linker kant na het inloggen met je email adres.

Overnachten?

Hotel Brasserie Den Engel
Hotel Brasserie Den Engel ligt in het centrum van het charmante dorp Baarle-Nassau, aan de grens tussen België en Nederland. Het hotel heeft een brasserie. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met bad, douche en toilet. Alle kamers bevinden zich op de eerste verdieping. Het terras is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Singel 3, 5111 CD Baarle-Nassau

0KM
3/5
B&B De Roode Leeuw
De bed & breakfast beschikt over een zithoek met een flatscreen-tv en een gedeelde badkamer met badjassen, een haardroger en een douche. B&B De Roode Leeuw biedt een continentaal of vegetarisch ontbijt. U kunt gebruikmaken van een terras.

 Loveren 26, 5111 TB Baarle-Nassau

1KM
3/5
Sporthotel Bruurs
Sporthotel Bruurs biedt ruime kamers in het groene landschap van het historische Baarle-Nassau. Het heeft een restaurant, overdekte tennisbanen en een goed uitgeruste fitnessruimte. Het heeft ook een binnenzwembad van 25 meter en een volledig uitgeruste sauna met een buitenzwembad.

Sportlaan 22, 5111 BX Baarle-Nassau

2KM
3/5