De pelgrimswandel en fietstocht door het mooie Brabantse landschap

R03: Veghel – Son en Breugel

Een uitgebreide gedetailleerde beschrijving, de stempelplaatsen en de GPX bestanden van alle routes kunt u zelf downloaden nadat U een Camino Brabant pakket heeft gekocht (in onze webwinkel). Met deze inkomsten kunnen wij de route en stempels blijven onderhouden!

Routebeheerder
Routebeschrijving
Route R03 Veghel – Son en Breugel (23,65 Km) We starten vanaf de schitterende kerk van Veghel met het stempelen van onze kaart en lopen over de markt. Na 500 meter lopen we een zijstraatje in (rechts) en meteen weer links om zo bij de broederkapel te komen. Vanaf 10 uur s’ochtends kan je hier een lekker kop koffie halen. We lopen nu langs het kanaal naar Zijtaart waar bij 3.7km in de kapel een stempel ligt. We lopen daarna richting Lieshout en via het kanaal naar Breugel. We gaan bij 23.1Km om de kerk van Breugel heen en aan de achterzijde ligt in de Mariakapel weer een stempel. We vervolgen onze weg en slaan links af (23.9KM) het zandpad in. We komen bij een soort labyrint en daarna lopen we naar de kerk van Son waar helaas geen stempel ligt. 24,4KM Een uitgebreide gedetailleerde beschrijving van alle andere routes kunt u zelf downloaden. De inloggegevens staan in de brief bij de stempelkaart of aan de linker kant na het inloggen met je email adres.

Overnachten?

Bed in Bruegel
Bed in Breugel
Bed in Breugel ligt in Son en Breugel en biedt accommodatie met een terras en gratis WiFi. De bed & breakfast biedt uitzicht op de tuin.

28A Sint Genovevastraat, 5694 AG Son en Breugel

0,6KM
3/5
Chez Dominique - Independent Studio
Chez Dominique AIRB&B Son en Breugel
Our renovated "woonboerderij" (residential farm) dates from the 1850s. The large studio is located on the ground floor of our house and has its own private entrance.

Our renovated “woonboerderij” (residential farm) dates from the 1850s. The large studio is located on the ground floor of our house and has its own private entrance via the large double doors.

1KM
4/5