De pelgrimswandel en fietstocht door het mooie Brabantse landschap

R08: Oisterwijk – Tilburg

Een uitgebreide gedetailleerde beschrijving, de stempelplaatsen en de GPX bestanden van alle routes kunt u zelf downloaden nadat U een Camino Brabant pakket heeft gekocht (in onze webwinkel). Met deze inkomsten kunnen wij de route en stempels blijven onderhouden!

Routebeheerder
Routebeschrijving
Route R08 Oisterwijk – Tilburg (20,1 Km) We halen de eerste stempel bij de kerk van Oisterwijk (ingang aan de rechterkant) daarna lopen we het centrum van Oisterwijk in en lopen we onder de Linden. Na 600 meter houden we links aan en bij 1.2km is de tweede stempelplaats en een van de mooiste Mariakapel (in de St Jozefkerk). Via Moergestel lopen we richting Koningshoeven waar het altijd goed vertoeven is. We lopen het klooster weer uit en draaien links af richting de snelweg. Nadat we onderdoor zijn gelopen we langs het kanaal. Deze steken we over bij 17.8km over en al snel komen we langs een kanaal en de Piushaven te lopen. Even later komen we bij het eindpunt de schitterende en imposante Heuvelse Kerk waar een stempel ligt in de kerk bij het Mariabeeld dus niet in de kerk bij de Maria Kapel! Een uitgebreide gedetailleerde beschrijving van alle andere routes kunt u zelf downloaden. De inloggegevens staan in de brief bij de stempelkaart of aan de linker kant na het inloggen met je email adres.

Overnachten?

Mercure Hotel Tilburg Centrum
Mercure Hotel Tilburg Centrum
Mercure Hotel Tilburg Centrum ligt in de binnenstad van Tilburg. Er zijn moderne kamers beschikbaar met een satelliet-tv en een minibar. Verder vindt u er een knus terras aan de straatzijde en directe toegang tot de faciliteiten van Basic Fit. U kunt ook gebruikmaken van de wellnessruimte CitySauna.

Heuvel 37, 5038 CP Tilburg

0,85KM
4/5
Auberge Dy Bonheur
Auberge Du Bonheur
Auberge Du Bonheur ligt midden in het bos De Oude Warande, aan de rand van Tilburg. WiFi is gratis. De kamers zijn allemaal uniek ingericht. U vindt er een rustieke sfeer met warme tinten en een sfeervol interieur. Elke kamer heeft een flatscreen-tv en boxspringbedden. De privébadkamer is voorzien van een bad. Voor extra comfort zijn er kamerjassen aanwezig.

Bredaseweg 441, 5036 NA Tilburg

3,4KM
4/5
City Hotel Tilburg
City Hotel Tilburg
Het City Hotel Tilburg ligt in het centrum van de stad, tegenover het stadsplein De Heuvel met fonteinen en terrasjes. De kamers zijn mooi ingericht en voorzien van een bad, comfortabele bedden en een flatscreen-tv. De meeste kamers kijken uit op het plein De Heuvel.

Heuvelring 128, 5038 CC Tilburg

0,4KM
3/5